Tarife cu pana la 50 la suta mai mici la serviciul Clicknet al Romtelecom

Romtelecom ofera clientilor persoane fizice pachete noi de servicii, la tarife cu pana la 50 la suta mai mici, informeaza compania printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.Astfel, clientii care se aboneaza la Clicknet 6 Mbps sau 8 Mbps pe o perioada de trei ani beneficiaza de reduceri de peste 30 la suta, respectiv 40 la suta fata de pretul de lista pentru pachetele care includ o conexiune la internet, taxa de activare zero si un echipament la alegere: un televizor LCD, un laptop sau o multifunctionala oferita impreuna cu un hard disk extern.

Indiferent de echipamentul pentru care opteaza, clientii vor plati un abonament promotional de 16,5 euro/luna (fara TVA) pentru conexiunea de 6 Mbps, respectiv 28,5 euro/luna (fara TVA) pentru 8 Mbps. Noii abonati Romtelecom Clicknet pot beneficia, intr-o alta varianta de oferta, de reduceri de 50 la suta pentru oricare dintre abonamentele de 2, 6, 8 sau 20 Mbps. In plus, primesc trei luni de abonament gratuit si modemul AST 330 USB cadou, daca semneaza un contract pentru 12 luni, respectiv primele sase luni de abonament gratuit si modem AST 516 Ethernet cadou, daca aleg contractul pe 18 luni. Ambele oferte sunt valabile pana la 11 septembrie.

Pentru clientii-companii sunt la dispozitie pachetele de Internet si voce BizPack devenite Clicknet SmartPack: pana la 300 de minute gratuite catre alte retele de telefonie fixa si pana la 100 de minute catre cele de telefonie mobila. Pachetele includ conexiuni la internet de pana la 8 Mbps, IP static, o solutie profesionala de web hosting si pana la 4.000 de minute gratuite in reteaua Romtelecom. In plus, minutele gratuite din pachetele Clicknet SmartPack 500, 1.000, 2.000 si 4.000 pot fi folosite de pe oricare dintre liniile incluse in abonament. Tarifele promotionale ale pachetelor Clicknet SmartPack variaza intre 14 si 110 euro/luna fara TVA.

Solutia de web hosting BeOnline cuprinde: un domeniu.ro, 50 MB pentru pagina web a companiei, 10 adrese de e-mail in domeniul ales cu un spatiu total de 250 MB.

Cuvinte cheie: pana, mbps, clicknet