Romania va participa la EXPO 2010, care va avea loc la Shanghai

Romania va participa la Expozitia Mondiala EXPO 2010 care va fi gazduita de catre orasul Shanghai din Republica Populara Chineza, coordonatorul procesului de pregatire fiind desemnat Ministerul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, potrivit AGERPRES. Tema expozitiei va fi "Un oras mai bun, o viata mai buna". Potrivit unui comunicat de presa transmis de Guvern, in sedinta de miercuri a Executivului a fost aprobata semnarea pe 5 septembrie, la Bucuresti, a contractului de participare a tarii noastre la aceasta expozitie mondiala.

Prin contract sunt stabilite conditiile de participare, inclusiv spatiul si conditiile de acordare, modul de dezvoltare a temei nationale, modul de desfasurare a activitatilor comerciale, tipurile de asistenta si beneficiile acordate participantilor, se precizeaza in comunicat.

rin contract sunt stabilite conditiile de participare, inclusiv spatiul si conditiile de acordare, modul de dezvoltare a temei nationale, modul de desfasurare a activitatilor comerciale, tipurile de asistenta si beneficiile acordate participantilor, se precizeaza in comunicat.

contract sunt stabilite conditiile de participare, inclusiv spatiul si conditiile de acordare, modul de dezvoltare a temei nationale, modul de desfasurare a activitatilor comerciale, tipurile de asistenta si beneficiile acordate participantilor, se precizeaza in comunicat.

Cuvinte cheie: