Profitul Prodplast a crescut cu 6,3 la suta, in primul semestru

Compania Prodplast a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 2,497 milioane lei, cu 6,3 la suta mai mare fata de cel obtinut in perioada similara a anului trecut, care s-a ridicat la 2,349 milioane lei, conform raportarii financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti si preluate de Agerpres. Veniturile totale ale societatii s-au cifrat la 37,443 milioane lei (plus noua la suta fata de primele sase luni din 2007), iar cheltuielile la 34,642 milioane lei (plus 9,72 la suta). Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 9,26 la suta, ajungand la 35,467 milioane lei.

La 30 iunie, Prodplast avea de recuperat creante in valoare de 11,623 milioane lei si de achitat datorii de 8,742 milioane lei. Prodplast SA are peste 40 de ani de experienta in domeniul prelucrarii materialelor plastice. Infiintata in 1957, SC Prodplast SA si-a diversificat continuu fabricatia, astfel ca, in prezent, produsele sale se adreseaza unei game foarte largi de utilizatori atat industriali cat si casnici, comercializate pe piata romaneasca cat si in 25 de tari din patru continente. Firma are in prezent 100 la suta capital privat (romanesc si strain), fiind cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

a 30 iunie, Prodplast avea de recuperat creante in valoare de 11,623 milioane lei si de achitat datorii de 8,742 milioane lei. Prodplast SA are peste 40 de ani de experienta in domeniul prelucrarii materialelor plastice. Infiintata in 1957, SC Prodplast SA si-a diversificat continuu fabricatia, astfel ca, in prezent, produsele sale se adreseaza unei game foarte largi de utilizatori atat industriali cat si casnici, comercializate pe piata romaneasca cat si in 25 de tari din patru continente. Firma are in prezent 100 la suta capital privat (romanesc si strain), fiind cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

iunie, Prodplast avea de recuperat creante in valoare de 11,623 milioane lei si de achitat datorii de 8,742 milioane lei. Prodplast SA are peste 40 de ani de experienta in domeniul prelucrarii materialelor plastice. Infiintata in 1957, SC Prodplast SA si-a diversificat continuu fabricatia, astfel ca, in prezent, produsele sale se adreseaza unei game foarte largi de utilizatori atat industriali cat si casnici, comercializate pe piata romaneasca cat si in 25 de tari din patru continente. Firma are in prezent 100 la suta capital privat (romanesc si strain), fiind cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Cuvinte cheie: milioane, lei, suta