Europa de Est urmeaza sa fie afectata de criza financiara

Statele care au cele mai mari sanse sa fie afectate in viitor de criza financiara mondiala sunt Croatia, Romania, Bulgaria, Serbia si statele baltice, conform unei analize a agentiei americane de studii geopolitice "Stratfor", citate de Novinite, informeaza Agerpres. Croatia este in special vulnerabila la criza din cauza deficitului bugetar si comercial extrem de ridicat, dar si a dependentei de creditele in valuta.

Exista o mare ingrijorare referitoare la pierderea de lichiditati, care ar putea transfera criza la bancile din Italia, Austria, Grecia si Suedia, care domina pietele financiare din Croatia, Romania, Bulgaria, Serbia si statele baltice, asa cum domina si pietele din tarile lor de origine. In Bulgaria, lucrurile nu au scapat de sub control asa cum s-a intamplat in alte state, a declarat Kiril Saxcoburgotski in revista "Manager". Potrivit acestuia, tari ca Bulgaria au avantajul de a vedea ce s-a intamplat in alte state si sa ia masurile care se impun.

xista o mare ingrijorare referitoare la pierderea de lichiditati, care ar putea transfera criza la bancile din Italia, Austria, Grecia si Suedia, care domina pietele financiare din Croatia, Romania, Bulgaria, Serbia si statele baltice, asa cum domina si pietele din tarile lor de origine. In Bulgaria, lucrurile nu au scapat de sub control asa cum s-a intamplat in alte state, a declarat Kiril Saxcoburgotski in revista "Manager". Potrivit acestuia, tari ca Bulgaria au avantajul de a vedea ce s-a intamplat in alte state si sa ia masurile care se impun.

a o mare ingrijorare referitoare la pierderea de lichiditati, care ar putea transfera criza la bancile din Italia, Austria, Grecia si Suedia, care domina pietele financiare din Croatia, Romania, Bulgaria, Serbia si statele baltice, asa cum domina si pietele din tarile lor de origine. In Bulgaria, lucrurile nu au scapat de sub control asa cum s-a intamplat in alte state, a declarat Kiril Saxcoburgotski in revista "Manager". Potrivit acestuia, tari ca Bulgaria au avantajul de a vedea ce s-a intamplat in alte state si sa ia masurile care se impun.