Afaceri de aproape 70 milioane lei pentru Comelf, in primul semestru

Societatea Comelf a inregistrat un profit net de 3,47 milioane lei in primul semestru din acest an, in crestere cu 35,9 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit rezultatelor financiare transmise Bursei de Valori Bucuresti (BVB), conform AGERPRES. Cifra de afaceri neta a companiei a crescut cu 28,7 la suta in primul semestru din 2008 fata de prima jumatate a anului 2007 si a ajuns la 68,66 milioane lei.

Profitul net din primul trimestru din 2008 al Comelf a fost de 1,49 milioane lei, iar cifra de afaceri de 33,98 milioane lei. in prima jumatate a acestui an, societatea a avut venituri totale in valoare de 70,81 milioane lei si cheltuieli totale care s-au ridicat la 66,74 milioane lei. In ceea ce priveste datoriile companiei dupa primul semestru, acestea se ridica la 44,58 milioane lei, in timp ce creantele au ajuns la 20,52 milioane lei. Din totalul datoriilor societatii, suma de 41,74 milioane lei trebuie platita intr-o perioada de un an.

Societatea fabrica masini si utilaje pentru lucrari terasiere, pentru centrale energetice, protectia mediului, echipamente pentru ridicat si transportat, subansamble ale acestora si piese de schimb. Este cotata la BVB iar capitalizarea ei se ridica la 107,69 milioane lei.

ocietatea fabrica masini si utilaje pentru lucrari terasiere, pentru centrale energetice, protectia mediului, echipamente pentru ridicat si transportat, subansamble ale acestora si piese de schimb. Este cotata la BVB iar capitalizarea ei se ridica la 107,69 milioane lei.

Cuvinte cheie: milioane, lei, primul