Ipotecidirect si BRD - colaborare pe segmentul creditelor imobiliare

IpoteciDirect, societate de consultanta financiara independenta specializata in finantari imobiliare, a incheiat un acord de colaborare cu BRD-Groupe Societe Generale, ce are ca obiect segmentul creditelor garantate cu ipoteca destinate persoanelor fizice, informeaza compania, conform Agerpres. "Prin intermediul parteneriatului dintre IpoteciDirect si BRD-Groupe Societe Generale, clientii nostri vor beneficia de avantajele produselor de creditare oferite de una dintre cele mai reprezentative banci din peisajul financiar-bancar romanesc.

Avem convingerea ca, bazandu-ne pe sprijinul partenerilor nostri, vom oferi clientilor un serviciu rapid si eficient", a declarat Roxana Andrei, manager de produs IpoteciDirect. Pentru anul in curs, IpoteciDirect are ca tinta un volum de credite intermediate in valoare de 18 milioane de euro, prin intermediul a trei Centre Ipotecare deschise in Bucuresti. Incepand cu anul 2009, planul de dezvoltare al companiei va include, pe langa deschiderea Centrelor Ipotecare in orasele mari din Romania, si formarea unei echipe de 100 de consultanti financiari, cu experienta relevanta in activitatea de creditare.

In prezent, IpoteciDirect detine in portofoliu produse de creditare de la 15 institutii financiar-bancare partenere: BRD-Groupe Societe Generale, Alpha Bank, ATE Bank, BCR, Bancpost, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, Bank Leumi, Credit Europe Bank, MKB Romexterra Bank, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit-Tiriac Bank si Volksbank. IpoteciDirect este o societate de consultanta financiar-bancara independenta, ce ofera servicii de consultanta clientilor incepand din luna mai 2008, cand primul Centru Ipotecar a devenit operational. BRD-Groupe Societe Generale detine active de aproximativ 12 miliarde euro.

Banca are peste 2,5 milioane clienti si opereaza o retea de peste 800 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.