Colgate Palmolive de la Brasov se muta in Polonia

Firma americana Colgate Palmolive inchide, pana la finele anului, fabrica de la Brasov. Singurul producator de pasta de dinti din tara mai are, in prezent, doar 70 de angajati dupa disponibilizarile facute in lunile septembrie si octombrie, informeaza Agerpres. Colgate Palmolive are in activitate pe teritoriul Romaniei inca o unitate de productie, la Bucuresti. Firma a anuntat ca isi muta activitatea in Polonia intr-o zona miniera, unde desfasurarea productiei se realizeaza cu cheltuieli mai reduse. Colgate Palmolive Romania a luat fiinta in 1992 prin cumpararea de catre societatea americana a fabricii Nivea din Brasov.

Pana in acest an activitatea de la Brasov s-a desfasurat fara nici un fel de probleme. Reamintim ca o alta mare companie, Krafft Iacobs, producatoarea ciocolatei marca Poiana, a anuntat, saptamana trecuta, inchiderea fabricii din Brasov pana la sfarsitul anului 2009 si concedierea celor 440 de angajati. Krafft Iacobs isi muta productia in Bulgaria.

ana in acest an activitatea de la Brasov s-a desfasurat fara nici un fel de probleme. Reamintim ca o alta mare companie, Krafft Iacobs, producatoarea ciocolatei marca Poiana, a anuntat, saptamana trecuta, inchiderea fabricii din Brasov pana la sfarsitul anului 2009 si concedierea celor 440 de angajati. Krafft Iacobs isi muta productia in Bulgaria.

in acest an activitatea de la Brasov s-a desfasurat fara nici un fel de probleme. Reamintim ca o alta mare companie, Krafft Iacobs, producatoarea ciocolatei marca Poiana, a anuntat, saptamana trecuta, inchiderea fabricii din Brasov pana la sfarsitul anului 2009 si concedierea celor 440 de angajati. Krafft Iacobs isi muta productia in Bulgaria.